22 грудня, 11-00. Прес-конференція: «Вплив Законопроекту 7163 на діяльність третього сектору»

1938
коментарі відсутні

22 грудня, 11-00. Прес-конференція: «Вплив Законопроекту 7163 на діяльність третього сектору»

Шановні колеги

Запрошуємо вас на прес-конференцію

Тема: «Вплив Законопроекту 7163 на діяльність третього сектору»
Час та дата: 11-00, 22 грудня
Місце проведення: Антикризовий медіа-центр, вул. Марата,1, м. Краматорськ
 
6 жовтня в першому читанні Верховною Радою був прийнятий законопроект №7163 про «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях, ініційований президентом України Петром Порошенко та наданий йому статус як «невідкладний”.

За законопроект “Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях” проголосували 233 народних обранця.

Оскільки з часу голосування у першому читанні до тексту було багато зауважень як з боку самих депутатів так і з боку громадських організацій, які надають допомогу у тому числі на території Донецької та Луганської областей, текст змінювався багато разів, проходив додаткові слухання у профільному комітеті з питань національної безпеки та оборони, з невідомих причин текст змін свідомо приховувався від представників громадськості, та нарешті, 20 грудня було оприлюднено текст законопроекту до другого читання.

Оскільки цей законопроект, у випадку прийняття, може суттєво вплинути на порядок та режим роботи громадських організацій та волонтерських ініціатив, , що працюють на території Донецької та Луганської областей, пропонуємо вам до інформації результату аналізу тексту та обговорення змін у порядку діяльності вищевказаних організацій з урахуванням норм, запропонованих у цьому законопроекті.
 
Спікери:
 
Віталій Захарчук, керівник проекту “Центр надання послуг для ВПО в місті Краматорськ”
Олександр Ворошков, Радник з питань внутрішньо переміщених осіб Міністерства соціальної політики України по Донецькій області

Контактна особа – Віталій Захарчук,
директор благодійних програм,
керівник проекту “Центр надання послуг для ВПО в місті Краматорськ”, 0951015554


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!


0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Новини

Відео

Аналітика