16 листопада, 10-00. Прес-конференція: Реформа децентралізації в Часів Ярі або ВЦА і централізація ОМС. Що вирішить Президент?

1909
2 коментарі

16 листопада, 10-00. Прес-конференція: Реформа децентралізації в Часів Ярі або ВЦА і централізація ОМС. Що вирішить Президент?

Шановні колеги

Запрошуємо на прес-конференцію

Тема: Реформа децентралізації в Часів Ярі або ВЦА і централізація ОМС. Що вирішить Президент?

Час та дата проведення: 10-00, 16 листопада 2017

Місце проведення: Антикризовий медіа-центр, вул. Марата, 1, м. Краматорськ

В м.Часів Яр Донецької області вводять Війсково-Цивільну Адміністрацію. Міський голова – Ольга Опанасенко, третій місяц не скликає сесії міської ради. Група депутатів направила звернення щодо ініціювання проведення сесії на 10 листопада. Ольга Опанасенко спільно з секретарем міської ради зірвали засідання. Депутати знову зареєстрували нове звернення на скликання сесії 14 листопада, але міський голова відмовилась призначати пленарне засідання.

Міський голова пояснює свої дії/бездіяльність, тим що вона направила звернення до голови ОВЦА Донецької області Павла Жебрівського та Порошенко з проханням ввести ВЦА у місті Часів Яр. Зі слів мера, Жебрівський погодив звернення, і на данний час документи знаходяться у адміністрації Президента. 

Спікеры:

Руслан Макарович,  депутат Часовоярської міської ради, голова обласної організації партії “Сила Людей”;

Костянтин Гавага,  член партії “Сила Людей”;

Руслан Петренко,  член партії “Сила Людей”.

 


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!


2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Александр Копцов
6 років тому

Ну… где можно смотреть трансляцию?


Новини

Відео

Аналітика