Не Магазином Єдині. Magento как Framework.

2199
коментарі відсутні

Не Магазином Єдині. Magento как Framework.

У четвер, 26 жовтня, у креативному просторі гік бункер відбувся другий мітап освітньо-комунікаційної програми краматорської IT компанії QuartSoft Ukraine – «Не Магазином Єдині. Magento як Framework». У ролі спікерів виступили фахівці QuartSoft: технічний директор Віталій Кузьмін та Magento розробник Cергій Шильцев. Вони розповіли про історію Magento як e-commerce платформи, Magento як інструмент розробки, використання Magento у не e-commerce проектах та про Magento як Framework.

Magento – одна з найпопулярніших, на сьогоднішній день, відкритих систем для організації електронної комерції в мережі Інтернет. На базі цієї платформи створено понад 100 тисяч інтернет-магазинів. Сторонніми розробниками створено більше 2 тисяч розширень. Спільнота проекту налічує близько 375 тисяч учасників. Код платформи був завантажений більше 2,5 млн разів. Через системи на базі Magento в 2010 році було продано товарів на 25 мільярдів доларів. За кілька років свого існування платформа кілька разів була лауреатом премій «Best of Open Source Software Awards» і «SourceForge Community Choice Awards» (конкурси на найкраще відкрите програмне забезпечення).

Мітап був націлений на спілкування зі студентами, розробниками інтернет-магазинів на Magento, та тими, хто має намір спробувати новий інструмент у своїй діяльності для розробки сайтів електронної торгівлі.

Не Магазином Єдині. Magento как Framework. - Фото №1


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!


0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Новини

Відео

Аналітика