Осягнення

998304
коментарі відсутні

Осягнення

Вже більше трьох років на території Донеччини та Луганщини тривають бойові дії. За цей час, проросійські терористи створили інформаційний вакуум на тимчасово-окупованих територіях. Населення, яке проживає за лінією розмежування, отримує інформацію з російських або так званих республіканських медіа. В результаті чого, не мають об’єктивної інформації про суспільно-політичні процеси у нашій країні.

В умовах відсутності українського сигналу та поширенні друкованих видань на тих територіях, єдиним альтернативним каналом на отримання достовірної інформації є Інтернет. В травні-червні 2016 року командою АКМЦ було проведено дослідження інформаційного покриття уздовж лінії зіткнення. В результаті якого встановлено, що соціальні мережі є провідними інтернет ресурсами якими користується переважна більшість мешканців тимчасово непідконтрольних територій.

Проект «Осягнення» реалізується за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.
Ми ставимо перед собою за мету підвищення рівня проукраїнських поглядів серед мешканців тимчасово-окупованих територій та збільшення кількості прихильників європейського вектору розвитку нашої держави.

Ми привертаємо увагу мешканців тимчасово окупованих територій до реального стану справ по обидва боки лінії зіткнення.

Ми створюємо передумови для здійснення мешканцями Донеччини та Луганщини аналізу й переосмислення власних проросійських поглядів та вподобань.

Ми захищаємо свободу слова та права на доступ до достовірної інформації в соціальних мережах.
Свобода слова є ключовою демократичною цінністю. Люди, публікуючи на сторінках соцмереж інформацію про події на тимчасово окупованих територіях та уздовж лінії зіткнення, сприяють поширенню свободи слова. Висвітлюючи об’єктивно та неупереджено події, по обидва боки лінії зіткнення, ми сприяємо поширенню практики вільного доступу до інформації на території, що зазнала військової агресії з боку Росії.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!


0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Новини

Відео

Аналітика