Полковник Віталій Невгад очолив поліцію Донеччини

3604
коментарі відсутні

Полковник Віталій Невгад очолив поліцію Донеччини

Передача повноважень від В’ячеслава Аброськіна новому начальнику Головного управління Національної поліції в Донецькій області відбулася 20 липня у Маріуполі під час наради з керівниками всіх територіальних підрозділів поліції Донеччини та силових відомств області.

Екс-керівник обласної поліції генерал Аброськін наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова був призначений на пост першого заступника голови Нацполіції України.

На початку заходу по представленню нового керівника Аброськин підбив підсумки того, чого вдалося досягнути поліції прифронтового регіону за два з половиною роки. Про це повідомляє прес-служба поліції Донеччини. 

«Нашим основним завданням була боротьба з криміналом. І вчора міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відзначив нашу роботу. Ми єдина область, яка з року у рік іде з пониженням рівня злочинності», – зазначив В’ячеслав Аброськін, додавши, що це не тільки робота поліції, але й Збройних сил, Нацгвардії та доданих сил.

Перший заступник голови Нацполіції оголосив наказ про призначення нового керівника поліції Донецької області. До цього Віталій Невгад обіймав посаду заступника начальника Головного управління Нацполіції в Донецькій області-начальника слідчого відділу.

Генерал відзначив, що за три роки служити в зону бойових дій добровільно приїхали лічені правоохоронці, і один з перших – Віталій Невгад. В зоні проведення антитерористичної операції він з грудня 2014 року.

«Віталій Невгад відновив роботу слідчих підрозділів, пройшов серйозний шлях від простого міліціонера, всі посади від слідчого до керівника слідчого апарата главку. Це грамотний, професійно підготовлений офіцер. Впевнений, він гідно виконуватиме свої обов’язки, підхопить та розів’є далі всі наші проекти, і поліція Донеччини піде ще далі», – відзначив В’ячеслав Аброськін.

Генерал підкреслив, що полковник поліції входив до команди професіоналів, які відродили поліцію Донеччини, рухали її вперед та стояли у витоків усіх змін, завдяки яким Донецька область стала одним з регіонів з найвищим рівнем безпеки.

Біографічна довідка. Віталій Невгад народився 10 травня 1973 року у Білоцерковському районі Київської області. Службу в правоохоронних органах розпочав у 1994 році в Білоцерковському міськуправлінні міліції. З 2010 року працював заступником начальника слідчого управління ГУМВС в Київській області.

Новий очільник поліції Донеччини відзначив, що усвідомлює всю відповідальність роботи в зоні АТО та готовий нести її разом з 4-тисячним колективом, який вважається кращим у країні та готовим виконувати будь-які завдання.

«Ми дійсно доведемо це продовженням всіх починань, які були покладені, тих напрямків, в яких іде розвиток поліції, в тому числі спільної роботи з громадськістю, дітьми, формування програми вже навіть не «Безпечне місто», а «Безпечна область», і продовження вже вам започатковувати – «Безпечну Україну», бо на Донеччині розвиваються дійсно дуже прогресивні тенденції», – звернувся до присутніх Віталій Невгад.

Світлана Денисенко


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!


0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Новини

Відео

Аналітика