Безкоштовні сеанси європейського кіно в Костянтинівці

2127
коментарі відсутні

 

Одинадцятирічна дівчинка Сканк хвора на діабет. Вона дуже добра і чуйна. Одного разу, вона стає свідком жорстокого побиття доброго сусідського хлопця Ріка, якого звинувачують у згвалтуванні. Ніхто не знає правди , але всі вірять дівчині. І тільки Сканк встає на захист Ріка …

Такий сюжет британської стрічки «Зламані», його показ відбувся у рамках фестивалю Європейського кіно, який пройшов у низці міст Донеччини, зокрема, і в Костянтинівці.

Хронометраж кінострічки режисера Руфуса Норріса, що вийшла у світ 2012 році становить 90 хв. Ця драма, здобула Гран-прі «Золотий Дюк». У фільмі показана підліткова жорстокість. Сьогодні вона далеко не рідкість. Втім, на деякі вчинки варто подивитися з боку, аби їх переосмислити.

Фестиваль Європейського Кіно є ініціативою Представництва Європейського Союзу в Україні та пропонує ближче познайомитися з кращими фільмами останніх років, знятих в країнах ЄС. Проект створений з метою популяризації європейського мистецтва кіно.

У програму Фестивалю Європейського Кіно увійшли фільми-події: призери Каннського кінофестивалю, хіти європейського прокату, номінанти на премію «Оскар» за кращий неангломовний фільм. У Костянтинівці протягом тижня до перегляду містян пропонувалося шість стрічок: «Казка Казок», «Джульєта», «Тоні Ердман», «Надновий Заповіт», «Зламані», «Одіссея». Сеанси проходили одразу в двох локаціях у міській бібліотеці та на платформі «Друзі» безкоштовно.


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!


0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Дивiться також