22 травня, 11-00. Прес-конференція. Досвід впровадження Національного механізму взаємодії в сфері протидії торгівлі людьми в Донецькій області

1234
коментарі відсутні

Запрошуємо на прес- конференцію
 
Тема: «Досвід впровадження Національного механізму взаємодії в сфері протидії торгівлі людьми в Донецькій області»
Час та дата: 11-00, 22 травня
Місце проведення: Антикризовий медіа-центр, вул. Марата,1, м. Краматорськ
 
Ні для кого не секрет, що Україна є країною походження, транзиту та призначення у торгівлі чоловіками, жінками та дітьми.
 
За даними дослідження, що було проведено на замовлення Міжнародної організації з міграції (МОМ), з 1991 року по теперішній час, понад 160000 українців постраждали від торгівлі людьми, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі.
 
Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми.
Проблема загострилася з початком бойових дій у Донбасі. В країні з’явилися тисячі людей, що були вимушені залишити свої домівки, податися в різні, під час незнайомі, населені пункти, де їм дуже складно знайти роботу – джерело забезпечення свого існування. Стан, у якому знаходяться ці люди, можна характеризувати як уразливий, вони під час не в змозі приймати адекватні рішення, що стосуються пропозицій, щодо роботи. Ось і хапаються за об’яви з вигідними пропозиціями працевлаштування за кордоном, які можна побачити на стендах оголошень у будь-якому місті країни, як за рятувальний круг, не припускаючи, якими можуть бути наслідки нерозважливої згоди.
 
Спікери:
 
Кондибіна Надія, Войтович Ольга, представники ОБСЄ 
 
Дзюмак Володимир Петрович – заступник директора обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
 
Костенко Наталя Іванівна – начальник відділу в справах сім’ї, молоді та ґендерної рівності Департаментау у справах сім’ї, молоді та спорту
 
Представники національної поліції
 
Представники Донецької обласної Ліги ділових і професійних жінок

Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!


0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Новини

Відео

Аналітика