Вже цієї неділі! 29 Квітня. Легендарні Бумбокс у Краматорську!

3669
коментарі відсутні


 

Вже цієї неділі! 29 Квітня. Легендарні Бумбокс у Краматорську! ПКіТ НКМЗ. 19:00 

Останній раз Бумбокс були в Краматорську в 2008 році. Десять років тому! За такий період часу деякі групи встигають народитися, злетіти до зірок і розвалитися на тисячу осколків. Поки ми не полетіли до Марсу, приходьте подивитися і послухати “Голого Короля.” та інші хіти! 

Тур “Голий Король”

Сьомого вересня 2017, з концерту в Чернівцях, почався концертний тур Бумбоксу – “Голий Король”. Турне присвячено виходу EP “Голий Король” його перша частина охопила 16 міст України. Бумбокс проїхали від Чернівців до Миколаєва та від Києва до Ужгорода. З ближнього-далекого зарубіжжя Хливнюк і К зіграли концерти в Польщі, Португалії, Іспанії, США та Канаді.

У березні та квітні 2018 Бумбокс з туром “Голий Король” приїде у вісім міст України. Краматорськ буде останнім містом туру! После концерта состоится эксклюзивное after party, на котором Dj Valik (Бумбокс) отыграет фантастический dj-set! Начало вечеринки 22:00 


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!


0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Дивiться також