У Костянтинівці триває картинна виставка місцевої художниці

3631
коментарі відсутні

У Костянтинівці триває картинна виставка місцевої художниці

Нещодавно у Краєзнавчому музеї відбулося відкриття вставки картин. Там виставлені  роботи місцевої художниці Ольги Сабадін. До уваги відвідувачів представлені 32 роботи. Але у добутку Ольги набагато більше полотен. Вона творить у різних стилях:

« Я малюю здебільшого в жанрі символізма. Це особливий напрямок, оснований на філософії. Тобто я через картини передаю філософське сприйняття світу. Також на моїй виставці представлено і більш ранні картини , які я малювала під враженням імпресіонізму. Взагалі там картини двох останніх років творчого шляху, тому можна відстежити мистецький рух, картини достатньо різні. Щось в них змінюється, тобто я постійно шукаю себе» – розказала художниця Ольга Сободін.

Також вона розповіла, що виставочною діяльністю почала займатися 2 роки тому. Виставляла свої роботи найчастіше у Харкові. Потім батьки переконали Ольгу  показати свої роботи землякам. Працівники музею із радістю погодилися співпрацювати.

Виставка триватиме до 20 травня. Відвідувачі можуть не тільки самостійно насолодитися творчістю Ольги, а ще й замовити послуги екскурсовода, який розповість і про художницю і про її роботи. Найближчим часом у неї в планах організувати у Костянтинівці більш масштабну виставку.  

Юлія Дерека

У Костянтинівці триває картинна виставка місцевої художниці - Фото №1

 

У Костянтинівці триває картинна виставка місцевої художниці - Фото №2


Відстежуйте події, що відбуваються на сході України, разом з нами на наших сторінках - YouTube або Facebook або Twitter або Telegram.  Долучайтесь!


0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Новини

Відео

Аналітика